четверг, 12 октября 2017 г.

Puslebord Nathi fra byBO design - Bøg (Whitewash)

Puslebord i bøg fra byBO design (væghængt)

Prisvindende, svensk møbelkvalitet til den lille (og lille hjem). Puslepude medfølger.

Et puslebord er uundværligt, men det fylder! Og så er gode råd dyre, hvis du bor i en bolig med begrænset plads. Det væghængte puslebord ”Nathi” fra byBO design er både elegant, fylder ikke ret meget og kan nemt klappes op og ned. Jeg ved ikke med dig, men jeg har endnu ikke set et væghængt puslebord så flot som dette.

Skandinavisk kvalitet og funktionalitet

byBO design er svensk møbelhåndværk af højeste kvalitet. Bæredygtige materialer og flot design er i højsædet samtidig med, at møblerne skal være ergonomiske, sikre og praktiske i forhold til at være nemme at samle og tørre af. Puslebordet her lever fuldt op til disse kvaliteter samtidig med rigtig lækre materialer. Bordet er produceret i formpresset bøgetræ og tåler helt op til 50kg - skulle barnet have fået lidt vel rigeligt sødmælk!

Råhvid puslepude i blød froté og lås til at klappe puslebordet op medfølger. Der sidder velcro på undersiden af puslepuden, så den ikke skrider og så den nemt og hurtigt kan monteres på puslebordet.

Ekstra puslepude til de tissetrængende

Efter selv at have brugt puslebordet i nogle uger, erfarede vi her hos myCOPENHAGENkid, at det var virkelig praktisk med en ekstra puslepude, mens den anden blev vasket og hang til tørre. Det var åbenbart utopi at tro, at junior ikke tissede under bleskift! Find ekstra puslepude her.

Rart at vide

  • Alder: 0 år (op til 50kg)
  • Farve: Bøg/Whitewash
  • Mål: H: 87 B: 52 D: 85cm. Foldet op: Dybde 18cm
  • Materialer: Formpresset bøgetræ. Overfladen på puslepuden er af dejlig, blød froté. Betrækket består af 95% bomuld og 5% Polyamid med fyld af 100% poluester. Det kan vaskes ved 40 grader
  • Beslag til ophæng, lås til at lukke puslebordet med samt puslepude med velcro medfølger. Skruer og rawplugs medfølger ikke, da det er afgørende, at du har de rigtige i forhold til den væg, du skal hænge puslebordet op i
  • Vægt: 6kg

OBS: Leveringstiden er omkring en måned.

Original article and pictures take https://mycopenhagenkid.com/products/puslebord-vaeghaengt-fra-bybo-design site

Комментариев нет:

Отправить комментарий